(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Yumshoq, shirin va mayin, malina shirinliklar va smuzilarda sevimli bo‘lib, ularning yozgi mazali ifori ko‘plab parfyumlarni ilhomlantirdi. Bundan tashqari, tetiklantiruvchi malina tarkibida antioksidant E, B va C vitaminlari mavjud bo‘lib, ular terini oksidlovchi stressdan himoya qiladi. O‘simlikning barcha qismlari go‘zallik tarkibiy qismlariga aylanishi mumkin, ammo malina urug’i moyi terini oziqlantirish va tiklashda ayniqsa yaxshi