(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ўзбекистон Республикаси Конституциясининг 20-моддасига кўра, “Ўзбекистон Республикаси фуқароси ва давлат бир-бирига нисбатан ўзаро ҳуқуқ ва мажбуриятлар билан боғлиқдир