(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Orol dengizi hozirgi holati,Orol muammosiga sabab bo‘lgan harakatlar, Orol muammosi keltirib chiqargan salbiy oqibatlar,muammoni hal etish uchun chora-tadbirlar