(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu maqolada Qizil va Yashil suvo‘tlari bo‘limlarining qiyosiy tasnifi keltirilgan. Jumladan, tuzulishi, taraqalishi va sistematikasiga oid ma’lumotlar keltirilgan