(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu asarda Amir Temur davlati davridan to hozirgi kungacha O‘zbekiston Respublikasi xalq diplomatiyasi asoslarining shakllanishi va rivojlanishining qisqacha tarixi yoritilgan. Asarda 1991-yil 1-sentabrda mustaqillikka erishgandan so‘ng, shuningdek, hozirgi bosqichda respublikamiz diplomatik xizmati oldida turgan muammolar bayon etilgan