(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada qo‘ng‘ir suvo‘tlari(Phaeophyta) bo‘limining umumiy tasnifi, o‘ziga xos xususiyatlari, ko‘payishi, tarqalishi. Shuningdek qo‘ng‘ir suvo‘tining sistematikasi va asosiy vakillari bilan tanishamiz.