(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada tabiiy resurslar va ulardan oqilona foydalanishning ekologik ahamiyati.Tugaydigon va tugamaydigon resurslarning mohiyati keltirilgan.