(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Biologiya o‘qitish metodikasi o‘quv jarayonini tashkil etishning dolzarbligi haqiqatan ham juda kengdir. Biologiya o‘qituvchilari o‘quv jarayonini o‘zlashtirish uchun tashkil etilgan pedagogik texnologiyalardan foydalanishlari kerak bo‘ladi. Shuningdek o‘quv jarayoni tashkil etish uchun profesionallik va o‘quvchilarni mustahkamlash uchun ilmiy tadqiqotlar hissa qo‘shish zarur. Shuni uchun ushbu maqolada “Biologiya o‘qitish metodikasi o‘quv jarayonini tashkil etish” haqida ilmiy tadqiqot natijalari bayon etilgan