(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada suvda hamda quruqlikda yashovchilarning tuzilishi, ko‘payishi va ko‘l baqasining tashqi va ichki tuzilishi, teri qoplami va skeleti haqida ma’lumotlar keltirilgan