(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ijtimoiy-iqtisodiy tiklanishning hal qilinishi kerak bo‘lgan muammolari orasida voyaga etmaganlarning deviant xulq-atvorining ijtimoiy profilaktikasi davlat tizimining tubdan yangi modelini yaratish muhim o‘rin tutadi.