(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada chigitlarni tozalash va saralash uskunalarida qo‘llaniladigan to‘rli yuzalar, ya’ni chigitlarni mexanik tozalash uskunalarida ishlatiladigan turli teshiklari bo‘lgan elaklar va to‘r barabanlari, shuningdek, ilg‘or konstruktsiyalar bo‘yicha o‘tkazilgan sinovlar natijalari haqida ma’lumot berilgan