(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu maqolada davlat taraqqiyotining hozirgi bosqichida ta’lim sohasida modernizatsiya amalga oshirilayotga ishlar, zamonaviy ta`limni shakllantirish, birinchi navbatda, shaxsni rivojlantirish va shakllantirish vositasi bo‘lib xizmat qilishi mumkin bo‘lgan o‘qitishning yangi usullari, shakllari va texnologiyalari haqida ma`lumotlar keltirilgan