(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bog‘ xrizantemalari kuzda boshqa gular ancha kamayib qolgan paytda gullaydi shu uchun ham Xrizantemalardan kechki kuzning sovuq, qish nafasi kelib turgan paytda shahar va mahalla ko‘chalarini bezash mumkin. Ushbu ilmiy maqolada gulchilik, Xrizantema gullarini ko‘paytirish targ`ib qilingan bo‘lib, gulni ko‘paytirish usullari , qalamchalar tayyorlash haqida malumot berilgan