(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Дефолиация тадбири қишлоқ хўжалигида муҳим тадбирлардан бири ҳисобланади, зеро дефолиантларни қўллашда об ҳаво ва тупроқнинг намлиги каби муҳим омиллар инобатга олинмас экан, ҳар қандай қўлланилган дефолиантлар кутилган натижани бермайди