(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada zamburug‘lar haqida, zamburug‘larning organik olamga ta’siri, zamburug‘larning turli xil zonalarda tarqalishi, zamburug‘larning oziqlanishi va ko‘payishi haqida so‘z yuritiladi. Maqola zamburug‘ turlari va tabiatdagi ahamiyati haqida yoziladi