(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Biz bilamizki, bu sayyorada millionlab hayvonlar turlari mavjud. Ularning har biri kelib chiqishi va morfologiyasiga qarab har xil xususiyatlarga ega. Ko‘pchilik yaxshi bilmaydi umurtqasiz hayvonlar nima va nima uchun ular ushbu toifaga kiritilgan. Shu sababli, biz ushbu maqolani sizga umurtqasiz hayvonlar nima, ularning xususiyatlari va ahamiyati haqida bilishimiz kerak bo‘lgan hamma narsalar yoritib berilgan