(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada nuklein kislotalarning tuzilishi, xossalari, DNK va RNK ning tuzulishi va xossalari, ularning biologik roli hamda nukleotidlarning tuzilishi va ularning moddalar almashinuvidagi roli haqida yoritilgan