(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ayollar ustki kiyimini fasonini o‘zgartirmagan holda dizayniga o‘zgartirish kiritib ya’ni ham uzun ham kalta bo‘ladigan ayollar ustki kiyimini yaratishni bayon qiladi. Bu esa o‘z navbatida iqtisodiy samaradorlikni keltirib chiqaradi.