(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada yengil sanoat sohasidagi tikuvchilik yo‘nalishida kiyimlarni bezashda applikatsiya usulidan foydalanish, va applikatsiya turlari ulardan to‘g‘ri foydalanish xususida so‘z yuritilgan