(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqoladan boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari va oliy ta’lim bituruvchi kurs talabalari darslarda tarbiya fanidan kichik maktab yoshidagi bolalarnig ko‘nikmalarini shakllantirish jarayonida va dars samaradorligini oshirish maqsadida foydalanishi mumkin