(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada pul tizimi haqida umumiy ma’lumot berib o‘tilgan. Pulning mohiyati va iqtisodiyot uchun ahamiyati pul turlari, aktiv pul, possiv pul, pul muomalasi haqida