(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Atmosfera havosi yoki gaz tarkibida qattiq modda (metall, minerallar, tuproq, yog‘och va b.q.) zarrachalarining mavjud bo‘lishiga chang deb ataladi.Chang zarrachalarining o‘lchami 5 - 10 mkm atrofida bo‘lishi mumkin