(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Suv oʻtlar tallomining marfalogik tabaqalashuvi tiplari klassifikatsiyasi , har bir tiplarga kiruvchi suv oʻtlari tiplarning oʻziga hos xususiyatlari bayon etiladi. Suv oʻtlar tallomining marfalogik tabaqalashuvi tiplari haqida maʼlumotlar keltirilgan