(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Koʻk- yashil suv oʻtlar boʻlimi haqida umumiy tushunchalar , ularning ahamiyati, tarqalishi, sistematikasi haqida maʼlumotlar keltirilgan. Koʻk- yashil suv oʻtlar boʻlimi 3 ta sinfga boʻlinadi.