(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Sport xizmatlari bozorining xususiyatlarini o‘rganish asosida O‘zbekiston Respublikasida jismoniy tarbiya va sport sohasini rivojlantirishning asosiy joriy sog`lomlashtirish tendentsiyalarini aniqlash yo‘lidagi jismoniy tarbiya xizmatlari bozorining shakllanishi va rivojlanishiga ko‘maklashish, aholi talabini qondirish orqali yuqori turmush darajasi sifatiga javob beradigan muvozanatli takror ishlab chiqarish jarayonini ta’minlashdagi roli va o‘rni belgilab berildi