(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayoni sifatini oshirishda hamkorlikda o‘qitish ta’lim texnologiyasidan foydalanish asosida o‘quvchilarning ijodiy faoliyatlarini tashkil etish, ularni ongli, ijodiy, mustaqil fikrlashga o‘rgatish, turli zamonaviy yondashuvlarga asoslangan hamkorlikda o‘qitish texnologiyasi orqali ta’lim jarayonidagi ijodiy muhitni yaratish, samarali ta’lim usullarini qo‘llash natijasida kreativ fikrlaydigan ijodkor shaxsni tarbiyalashga erishishga oid tavsiyalar haqida so‘z boradi.