(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada suvoʻtlar olamiga mansub qoʻngʻir suvoʻtlarining sistematik guruhlari, ularning filogeniyasi, tarqalishi va ahamiyati haqida maʼlumotlar berilgan