(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki Suv oʻtlar boʻlimini tashkil etgan suv oʻtlarning tarkibidagi fotosintez xususiyatiga ega suv oʻtlarning hujayralarini tuzulishi , ular tarkibida boʻlgan moddalar hadisda maʼlumot berilgan