(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ekologiyaning atrofga foydali va zararli ta’siri, kelib chiqish tarixi, ekologik muommolar,ekologiya haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan