(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Oliy ta’lim muassasalarida innovatsion texnologiyalardan foydalanish jarayoni fanlarning mazmunida ham, o‘qitishning usullari, vositalari va shakllarida ham namoyon bo‘ladi