(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Shamollatish tizimidagi energiyani tejovchi uskunalar, ifloslangan ichki havoni filtrlar yordamida tozalash va issiqlikni saqlash uchun uskunalar