(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada kemiruvchi hayvon Kalamushlarning o‘sishi, rivojlanishi hamda sut emish davrida ichaklarda so‘rilishi haqida fikr-mulohazalar yuritiladi