(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bolalarda ijodiy qobilyatlarni shakllantirish uning kelajakdagi hayoti davomida shaxsiy va barkamol etib tarbiyalashda katta ahamiyatni kasb etadi. Ushbu maqolada bolalarda badiiy-ijodiy qobilyatlarni rivojlantirish dunyoni badiiy tasavvur etish, shu bilan birgalikda san’at markazlarda faol ishtirokni ta’minlash haqida fikrlar yuritiladi