(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Yeryongʻoq, loviya, mosh donlari va poyalaridan olingan namunalardagi oqsillar, aminokislotalar, vitaminlar miqdoriy tarkibining qiyosiy tahlili o‘tkazildi. Oʻsimlik donlari va poyalari aminokislotalari mutanosibligi o‘rganildi. Ulardan foydalanishga oid takliflar bildirildi