(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalarga tabiat markazlari orqali ekologik ta’limtarbiya berish, tabiat, ularda atrofmuhitga nisbatan hurmat, ehtiyotkorona munosabat va unga mas’uliyat bilan qarash hissini tarbiyalash, maktabgacha yoshdagi bolalarning ekologik tarbiyasiga oid masalalar yoritilgan, uning mazmuni ochib berilgan