(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada madaniyat va san’at sohasining tarixi, uning jamiyatdagi ahamiyati, mamlaratimizda ushbu sohaga berilayotgan e’tibor hamda ushbu sohada xorij tajribasi haqida yoritilgan