(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada ijodiy va mustaqil fikrlashni rivojlantirishga yordam berish, hamda yangi pedtexnologiyalarni qo‘llashda o‘quchilarga kuchli va chuqur bilimlarni egallashga yordam berish, shuningdek, kelajakda o‘z kasbiy faoliyati davomida yordam beradigan ta’lim texnologiyalarini qo‘llash yoritib berilgan