(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Tarix davomida insoniyat hayotning asosiy masalalari, masalan, mavjudligining maqsadi va ma’nosi haqida o‘ylagan. Bunday so‘rovlar falsafiy qarashlarning paydo bo‘lishiga turtki bo‘ldi, ular orqali odamlar o‘zlarining turmush tarzini shakllantiradilar va dunyoning murakkabliklarida harakat qiladilar. Ushbu maqolada turli falsafiy qarashlarni va ularning shaxsning fikri, harakatlari va rivojlanishiga ta’sirini o‘rganib, inson tajribasida falsafiy fikrning ahamiyatini chuqurroq tushunish mumkin