(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu ilmiy tadqiqot ishi maqolamda portlandsementning suv bilan birikish jarayonida sodir bo‘ladigan jarayonlar va mineralogik tarkibdagi o‘zgarishlar keltirilgan