(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
mazkur maqolada ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida didaktik o‘yinlardan foydalanishning ta’limiy ahamiyati haqida so‘z yuritilgan. Unda darsni samarali tashkil qilishda didaktik o‘yinlardan foydalanishga ijodiy yondashilgan