(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada an’anaviy va noan’anaviy texnologiyalarni tanlash bir o’qitish usuli, nazariyadan amaliyotga - o‘qitishning har bir bosqichida tegishli muvozanatni saqlagan holda, akademik bilimlarni pragmatik bilimlar bilan uyg‘unlashtirish haqida bayon etilgan