(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada o‘smirlik davridagi inqirozi, uni keltirib chiqaruvchi yosh omillar hamda hulq buzilishlarni psixologik tasniflash muammosi to‘g‘risidagi fikrlar bayon qilingan