(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Илмий мақолада офтальмология фанининг турли босқичларида шаклланиши ва ривожланиши муаммолари кўриб чиқилади, ушбу фаннинг инсон саломатлигини сақлашдаги ўрни таҳлил қилинади, офтальмология соҳасидаги асосий ихтиро ва кашфиётлар ёритилган