(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy identifikatsiyaning shaxsiy o‘sish va psixologik barqarorlikdagi o‘rni tahlil qilinadi. Muallif kasbiy o‘zlikni anglash jarayonini shaxsiy qadriyatlar, ijtimoiy omillar va ta’limiy muhit asosida yoritgan. Kasbiy identifikatsiyaning shakllanishi orqali shaxsning ruhiy barqarorligi, maqsadga yo‘naltirilganligi va ijtimoiy moslashuvi ta’minlanishi ko‘rsatilgan.