(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Bul maqalada salmaq funkciyası bolǵan sınǵan sızıqlar semeystvasındaǵı integral geometriyaniń máselesi kórip shıǵılǵan bolıp, onıń sheshiminiń bar bolıwı hám birden-birligi haqqındaǵı teoremalar keltirilgen. Sonıń menen birge bunday máseleler kompyuter tomografiyasında qollanılıwı haqqında da aytıp ótilgen.