(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada dual ta’lim metodlarining nazariy asoslari, turli mamlakatlardagi modellari va ularning qo‘llanilishi tahlil qilingan. Dual ta’lim tizimi nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lash orqali talabalarning kasbiy ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan. Germaniya, Shveysariya va O‘zbekiston kabi mamlakatlar tajribasi asosida dual ta’limning samaradorligi va kamchiliklari o‘rganilgan. Shuningdek, dual ta’limning afzalliklari va muammolari, uning yoshlar bandligiga ta’siri va kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari muhokama qilingan.