(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada stres tushunchasining tahlili, uning inson hayotidagi o‘rni, meyori, paydo bo‘lish sababalari va oldini olishning korreksion yo‘nalishlari yoritilgan