(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада Абу Райҳон Берунийнинг асарларида шахснинг аҳлоқий хусусиятлари ҳақида маълумотлар берилган. Шунингдек мавзуни ўрганишда Берунийнинг енг машхур асарлари таҳлил қилинган.