(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada Rauf Parfi ijodida bahor fasli badiiy obraz sifatida namoyon boʻlgan. Ushbu obraz orqali ijodkor hayot va umrni tasvir etadi. “Sevgi fasli”, “yam-yashil yaproqlar” jumlalari maqolamizning asosiy mazmuni haqida soʻz ochadi