(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada qurilish chizmachiligini o‘qitish jarayonida zamonaviy kompyuter texnologiyalaridan foydalanishning didaktik imkoniyatlari va afzalliklari tahlil etiladi. AutoCAD, Revit, 3ds Max kabi dasturlar yordamida kasbiy ta’lim sifatini oshirish, talabalarning muhandislik fikrlashini shakllantirish va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi mexanizmlar ochib beriladi.